Vakuumvannflaske

Vakuumflasker er designet for å opprettholde temperaturen på væsken du heller inni. Med andre ord holder de varme drikkene dine varme og kalde drikkene kalde. I denne artikkelen tar vi en titt på denne populære stilen til vannflasken og hva som gjør den så effektive.

Hvordan er de laget?

Vi har en flott side her som forklarer i detalj hvordan vi lager vår  Nova vakuumvannflaske. Den viktigste forskjellen mellom en vakuumvannflaske og en vanlig vannflaske er de doble lagene som lager et vakuum som reduserer varmeoverføring mellom det indre og det ytre og isolerer således væsken inni. Uten vakuum ville væsken inne raskere endre seg mot temperaturen i det ytre miljø.
Flasky - How are they made?

Rustfritt stål

Du bør alltid se etter kvaliteten på rustfritt stål av drikkevarer eller matvarer før du handler. Her hos Flasky bruker vi Type 304 Stainless Steel, som er den mest populære kvaliteten på rustfritt stål i mat- og drikkeindustriene rundt om i verden. Denne karakteren av rustfritt stål er noen ganger kjent med andre navn som 18/8 og 18/10 rustfritt stål. Disse tallene refererer til krom og nikkel i produktet. Både 18/8 og 18/10 inneholder henholdsvis 18% krom og 8% eller 10% nikkel. Du bør være forsiktig med enhver leverandør som bruker en type 201 rustfritt stål, siden disse produktene kan være mer utsatt for rust med syrlig frukt eller kullsyreholdige drikker.
Flasky - Food Grade Stainless Steel

Hva er fordelene med vakuumvannflaske?

Det er flere grunner til at denne typen flaske er så populær, hvorav noen inkluderer:
 • Hold drikkevarer iskaldt eller varmt i timevis.
 • Sikrer at varmen eller kulden fra væsken ikke overføres til hånden din når du holder på flasken.
 • Ingen kondens på flaskeoverflaten.
 • De ser bra ut. Se vår Nova modell her.
 • De er holdbare, bærbare og gjenbrukbare. Ingen flere engangsflasker her.
 • De ser bra ut når de er merket med logo.
 • Ekstremt populært på messer eller som forretningsgaver.

Flasky - What are the benefits of Vacuum Water Bottles?

Hvilken type væske kan de lagre?

All tyke væske passer for en vakuumvannflaske. De fungerer best med varm drikke som kaffe eller kalde drinker som friskt kaldt vann. Modellene våre har ingen ekle kjemikalier så det er ingen rar ettersmak heller.

Flasky - What type of drinks can they store?

Hva skal jeg se etter når jeg kjøper en vakuumvannflaske?

Som de fleste produktene på markedet er det gode og dårlige versjoner av vakuumvannflasker der ute. Sørg for at du kjøper fra et anerkjent merke som oss. Se også etter nedenfor:
 • Har leverandøren gitt deg en prøve og bekreftet kvaliteten på rustfritt stål som brukes? Billigere versjoner vil få flekker av korrosjon (rust) over tid med syrlig frukt eller kullsyreholdige drikker.
 • Er det standard sertifikater tilgjengelig. Anerkjente drikkevarermerker bør gjøre disse tilgjengelige på deres hjemmeside.
 • Hvis du kjøper vannflasker med branding, sjekk dimensjonene til trykkområdet. Alle vannflaskene våre har store dedikerte trykkområder for din logo.
 • Lekker lokket veldig lett når flasken ristes? I så fall blir din ryggsekk dekket med væske på slutten av dagen. Sjekk også antall timer drikkevaren holder seg varm eller kald.


Hvilke trykkmetoder er det?

Vi er stolte av å tilby både screen printing og lasergravering som trykkmetoder på våre vannflasker. Screen printing ser bra ut for logoer i flere farger. Lasergravering er best egnet til logoer som inneholder solide områder.

Klar til å bestille?

Se vårt utvalg her og send in en henvendelse. En av våre kundekonsulenter vil ta kontakt angående proser, trykkmetoder og gratis vareprøver. Slik at du kan prøve dem før du bestiller.