Bruksområder for drikkeutstyr med logo

Vi har et alsidig utvalg av vannflasker, reisekopper og gjenbrukbare sugerør du kan velge mellom og over årene har vi hjulpet tusenvis av selskap med deres behov for drikkeutstyr med logo. Her er noen av våre favoritt ideer for bruk og giveaways.

Arrangementer, messer og konferanser

Vannflasker med logotrykk er en stor hit på arrangementer og en fin måte å tiltrekke besøkende til utstillingsstativet ditt på messer. Vi foreslår alltid å bestille 10% -20% mer enn du tror du trenger fordi forsyninger ofte går tom under arrangementet tidligere enn forventet. Vi foreslår også at du bestiller et utvalg forskjellige modeller for å tilfredsstille enhver smak. For eksempel kan en ordre på 1000 enheter inneholde:
  • 500 enheter Nova vannflasker 750ml
  • 200 enheter Nova vannflasker 260ml
  • 200 enheter Barista reisekopper
  • 100 Funky gjenbrukbare sugerørGaver til ansatte

En annen populær idé er å tilby vannflasker og reisekopper med logo som en gave til nye og eksisterende ansatte. Det er en nyttig gave som vil bli brukt hver dag enten på kontoret, på treningsstudio eller på møter. Disse kan distribueres under firmaarrangementer, ved juletider eller som en del av induksjonspakken til en ny ansatt.
Forretningsgaver

Det kan ta tid å bestemme seg for riktig forretningsgave til kunder og samarbeidspartnere. Noen ganger kastes forretningsgaver hvis de ikke er til noen nytte. Drikkeutstyr med logo vil sannsynligvis brukes daglig i mange år og det er rimelig også. Det gir derfor merkevaren din massiv eksponering.
Goody bags

Goody bags er en populær måte å passe på at logoen din ikke blir glemt. Vår Barista og Cafe reisekopp er et flott tillegg til disse posene da de kan komprimeres når de ikke er i bruk. Disse modellene har et fantastisk trykkområde for å vise frem din logo, slagord og mer.

Skoler og universiteter

Vannflasker merket med skole- eller universitetslogoen er et populært valg som holder studentene godt hydratiserte og produktive. Vi har et mangfoldig utvalg av modeller å velge mellom, i forskjellige farger, størrelser og materialer.
Klar for å bestille?

Du kan se vårt utvalg her og fylle ut et skjema for et raskt tilbud. En av våre kunde konsulenter vil være i kontakt angående priser, trykkmetoder og gratis vareprøver hvis du ønsker å motta disse.