Hei, vi er Flasky...

Vi er spesialister innen vannflasker med logo, skreddersydde resiekopper og graverte gjennbrukbare sugerør. Vi ønsker å bidra til å redusere mengden plastavfall som havner i havet og deponier hvert år og vi tror at gjenbrukbart drikkeutstyr kan utgjøre en stor forskjell på veien mot å oppnå dette målet.

Våre tjenester

Vi designer, produserer og skreddersyr vannflasker, reisekopper og gjenbrukbare sugerør for bedrifter verden over. Våre modeller er ekstremt poulære på messer, eventer og konferanser. De er også flotte gaver til klienter, ansatte og studenter.

Vi har et flott utvalg av modeller å velge mellom, alle med store trykkområder for din logo, slagord, hjemmeside med mer. Vi har et lavt mimum kvantitet for ordre og kan sende deg gratis vareprøver for levering neste dag, uten bestillingsplikt.


Våre trykkmetoder

Screen Printing er perfekt for logoer i flere farger uten skygger og gradering. Laser gravering er bra for solide logoer. Du kan lese mer om våre trykkmetoder her eller du kan kontakte oss. Våre eksperter er klare til å svare på spørsmålene dine. Vi kan også sende gratis vareprøver for å hjelpe deg med valget.


Vår miljøvennlige tilnærming

Vi produserer miljøvennlig drikkeutstyr for bedrifter verden over. Vårt fokus er på et minimalt karbonavtrykk under vår produksjons- og leveringsprosess. Vi leverer produktene våre i bulk for å minimere antallet nødvendige leveranser. Vi resirkulerer alt vi kan både på fabrikken og kontorene våre. Vi er også opptatt av å resirkulere materialer i emballasjen vår der det er mulig.


Kjemikaliefri

Alle produktene våre er fri for BPA-er og andre ekle kjemikalier. Vi designer og produserer alt internt, så vi vet hva som går inn i produktene våre.


Ønsker du mer informasjon?

Vennligst fyll ut skjemaet for tilbud øverst på denne siden. Vi vil kontakte deg så raskt som mulig.