FAQ

Her er en guide med de mest stilte spørsmålene. Ta kontakt hvis du har andre spørsmål som ikke blir besvart her.

Flasky FAQs

Hvilke trykkmetoder bruker dere?

Avhenging av modellen du velger kan du enten velge mellom screen printin eller lasergravering. Screen printing er perfect for logoer ved Depending on the model you choose, you can either choose our Screen Printing branding option or Laser Engraving. Screen Printing er ideell for logoer i flere farger som ikke har graderinger eller skygger. Lasergravering er best for solide logoer. Du kan lese mer om våre trykkmetoder her.


Hva er det beste filformatet for min logo?

Vektor filer er best, disse inkluderer .eps, .ai eller .cdr filtyper. Vi kan også godta raster filer i høy oppløsninng slik som  .jpg, .png or .tiff. Vårt grafiske team kan hjelpe deg om du er usikker.


Hvorfor er drikkerutstyr mer logo så populære?

Vannflasker, reisekopper og gjenbrukbare sugerør er genuint nyttige reklameprodukter som skal brukes daglig og det er derfor de er så populære. Drikkeutstyr gaver er ekstremt populære på events og messer, men de er også flotte gaver til kunder og ansatte.


Hvor raskt kan du levere?

Vi kan merke dem med din logo og levere på kun 10 arbeidsdager og ofte raskere en det.


Hva er minstebestilling (MOQ)?

Minstebestilling for våre produkter er mellom 10 og 25 enheter avhengig av modellen du velger. Ta en titt på utvalget vårt her for å se minstebestilling for hver modell.


Hvordan er produktet pakket?

Våre vannnflasker og resiekopper kommer individuelt pakket i resirkulerte pappesker. Våre gjenbrukbare sugerør er festet til individuell pappunderlag. Vi prøver å bruke så lite plast som mulig når vi pakker og leverer bestillingen.


Kan jeg be om en vareprøve før jeg bestiller?

Selvfølgelig, vi kan sende gratis vareprøver til deg for leveranse neste dag. De . We can send you free samples via our next-day delivery service. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe. Bare la oss få vite hvilke modeller du vil ha prøver av.


Produkt FAQs

Hva er forskjellen mellom en metall- og vakuumvannflaske?

En vakuumflaske er designet for å holde varme drikker varme og kalde drikker kalde. Dette oppnås via vår dobbeltlags isolasjonsteknologi. Du kan lese mer om våre vakuumflasker her. Metallflasker er designet for kald drikke og har ett lag med materiale fremfor to.


Hvilke materialer bruker dere?

Våre flasker med ett lag metall (f.eks. Vita) er laget av aluminium som er spesielt designet for å lagre væske. Våre vakuumisolerte vannflasker (f.eks. Nova) er laget av to lag rustfritt stål av høy kvalitet. Plastvannflaskene er laget av et bredt utvalg av plast, avhengig av om de trenger å være fleksible, stive eller gripende (spør om din favoritt modell for mer informasjon). Reisekoppene våre er laget av en sklisikker silikon. Vi tilbyr også en rustfritt stålmodell. Våre gjenbrukbare sugerør er laget av rustfritt stål.


Hvilken størrelse er tilgjengelige?

Vi tilbyr alle de mest populære størrelsene fra 240 ml til 750 ml. For mer produkt informasjo kan du ta en tit på våre modeller her.


Hvilke væsker kan Flasky produkter holde?

  • Vakuumisolerte flasker: kan lagre varm eller kald drikke, inkludert kullsyreholdige drikker.
  • Ett lags metall vannflasker: Best for kald eller romtemperatur drikke, inkludert kullsyreholdige drikker.
  • Reisekoppern: kan lagre varm eller kald drikke.


Kan produktene puttes i oppvaskemaskinen?

Som andre gjenbrukbare drikkevareleverandører foreslår vi at du rengjør flasken for hånd for å sikre at materialet ikke blir skadet av oppvaskmaskinen og kjemikaliene som er involvert i rengjøring av oppvaskmaskin.


Hvordan kan jeg rengjøre mitt gjenbrukbare sugerør?

Hvert sugerør leveres med sin egen strårensebørste. Bare sett børsten i den ene enden og bruk grepet til å rense sugerøret sakte. Vi foreslår at du gjør dette i varmt vann med oppvaskmiddel.


Hva med BPA og andre ekle kjemikalier?

Alle modellene våre er fri for BPA og andre kjemikalier som du finner hos mange andre leverandører av drikkeutstyr. Alle modellene våre er sertifisert og godkjent.


Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut et et tilbudsskjema og en av våre kundekonsulenter vil være i kontakt for å svare på spørsmålene dine.